Järjestä juhlat kotona

Monet musiikista kiinnostuneet ihmiset suuntaavat kesäisin mieluusti festareille. Siellä tapaa samanhenkisiä ihmisiä ja tunnelma on katossa. Musiikki raikaa ja pienistä kojuista voi ostaa sopivasti naposteltavaa. Mutta mitä tehdä silloin, jos festareille ei pääse? On kyse sitten pandemiasta tai muusta syystä ettei festareille pääse, aina voi järjestää kotona juhlat ja kuvitella olevansa festareilla!

Musiikki synnyttää tunnelman

Tärkeä osa tunnelman luomisessa on tietysti musiikki. Voit ladata valmiin soittolistan vaikka Spotifysta ja keskittyä itse fiilistelyyn. Voit luoda soittolistan valmiiksi tai kuulostella vieraiden mieltymyksiä. Musiikki saa meissä aikaan tunteita ja monen tanssijalkaakin alkaa varmasti vipattaa. Siksi kotona järjestetyissä juhlissa on hyvä raivata tilaa myös pienelle tanssilattialle. IPhonen kautta on helppoa ohjata musiikkia langattomasti ja pystyt itse keskittymään tanssimiseen.

Muuta huomioitavaa

Juhlien järjestämiseen riittää oikeastaan jo pelkkä musiikki, jos juhlat perustuvat vaikka vain tanssimiseen tai musiikin kuunteluun. Mutta jos haluat muutoin kohentaa juhlatunnelmaa voi koristelu ja pienten naposteltavien hankinta olla paikallaan. Mitä ikinä juhliin haluatkin, osta mitä tarvitset täältä. Ostoslista kannattaa suunnitella valmiiksi, niin ei tule myöskään ylitettyä budjettia ja voit suunnitella haluamasi kokonaisuuden.

Voit miettiä myös, haluatko juhliin jonkun tietyn teeman. Voit tehdä vaikka 80-luvun bileet, joissa keskipisteenä on 80-luvun musiikki. Toinen idea voisi olla vaikkapa latinomusiikin bileet, jolloin musiikin lisäksi voisit naposteltavanakin tarjota latino-vaikutteisia ruokia. Lisää ideoita juhlien järjestämisestä voit lukea vaikka täältä.