Täydellisen joulujuhlan takaa upeat astiat

Fyrklövern on yritys, joka on erikoistunut monipuolisiin kattaustuotteisiin. Tuotemerkki on ollut olemassa jo vuodesta 1974 lähtien. Ei liene liioittelua sanoa, että heidän tavaramerkeikseen ovat vuosien varrella muodostuneet skandinaavinen muotoilu ja laadukkuus. Ensi vuonna (2024) Fyrklövern juhliikin 50-vuotispäiviään.

Tunnelmallinen joulu

Suunnitellessa perheen kesken järjestettävää joulujuhlaa, kodin lämmin tunnelma ja visuaalisuus ovat tärkeässä roolissa. Joulu on kotona rauhoittumisen aikaa ja sen vuoksi siitä halutaan tehdä mahdollisimman tunnelmallinen.

Erilaisia joulunviettotapoja on yhtä paljon, kuin on erilaisia kotitalouksiakin. Osa tykkää tehdä kaiken perinteisesti, osa kokeilee joka vuosi eri asioita. Seuraava kaava kuitenkin useimmiten toistuu: kun joulusaunassa on käyty ja jouluateria syöty, voi hyvillä mielin ottaa vaikka nokkaunet. Heräämisen jälkeen voi hyvin toistaa saman kaavan alusta, hyvällä omallatunnolla!

Joulutunnelmaa koko perheelle

Fyrklövern-brändistä tekee erityisen se, että verkkokaupalla on erillinen jouluosastonsa. Joulukaupassa on laaja valikoima joulukoristeita ja muita tarvikkeita, joita vaaditaan täydellisen joulutunnelman luomiseksi. Vaihtoehtoja löytyy aina perinteisistä joulupöytäliinoista aina hieman erikoisimpiin jouluhahmofiguureihin asti. Värimaailma on pääosin perinteitä kunnioittavaa punaista ja valkoista, mutta muutamia joukosta erottuvia väripilkkujakin tuotevalikoimasta löytyy.

Lasten joulusuosikit

Yksi asia, mikä varmasti etenkin lapsia ja lapsenmielisiä ilahduttaa, on Joulukaupan Disney-osio. Satumaiset Disney-tuotteet toimivat varmoina katseenkiinnittäjinä ja keskustelunavaajina joulujuhlissa. Tuotevalikoimaa tarkemmin selaillessa, huomio kiinnittyy kuin itsestään Samu Sirkka-teemaiseen kynttilänjalkaan. Tutulla hahmolla on varmasti monenikäisiin nostalginen vaikutus, ja ainakin omaan mieleeni tulvahti saman tien lämmin muisto Samu Sirkan joulutervehdyksestä.